Starta företag som säljer hjärtstartare

En sak som jag länge har funderat över är om man skulle starta ett företag som har hand om olika HLR-utrustning och liknande. Sådant som behövs till en person som precis har drabbats av en hjärtinfarkt. Om den situationen då någon får problem med hjärtat uppkommer, då kanske en hjärtstartare kan vara räddningen. Då är det bra att ha det material som behövs för att man ska kunna hjälpa till i sin närhet. Är man inte kapabel till att göra det som krävs för att kunna hjälpa någon med hjärtproblem, så är det faktiskt inte något som är roligt att stå där och känna sig helt maktlös.

Så därför skulle jag kunna göra rätt mycket för att starta ett företag som kan se till att erbjuda den här produkten som är guld värd, hjärtstartare runt om i hela världen, och så att det även finns på flertalet olika platser. Det ska inte vara som idag att det kostar rätt mycket att köpa in en hjärtstartare, vilket då har inneburit att flertalet olika verksamheter inte har prioriterat detta. De har alltså inte valt att inhandla det då priserna är rätt höga. Enligt mina åsikter så tror jag nog inte det är alls svårt att få till ett företag som erbjuder HLR-utrustning till olika verksamheter. Däremot något annat som skulle kunna vara jobbigt, skulle vara att få flertalet olika personer som kan sponsra ens företag, så att man ändå skulle få det att gå runt. För är det så att man inte kan få in några inkomster i ens företag, oavsett vad det är man har startat, så kommer det gå rätt kort tid innan man känner av att man behöver stänga igen.

Men dock går det alltid att marknadsföra företaget som: se till att rädda personer som drabbas av hjärtproblem här och nu – vill du vara en av de som känner skuld att någon inte har överlevt en sådan hemsk situation? För när man ställer den här frågan till någon så kommer majoriteten av alla att säga självklart vill jag vara där och rädda liv om det går på bästa möjliga sätt. Jag tror inte heller att man behöver ha en läkare på plats, genom att ge ut manualer samt guider kan varje person lära sig hur en hjärtstartare fungerar. Och genom att utbilda inom mitt företag, så kan det rädda så många liv framöver. Självklart behöver personen läkarkontroll efteråt, men detta är verkligen en livräddare.